4.6
4,6/5

Aircoservice

Zodra de temperaturen omhoog of omlaag gaan, verwacht je de juiste werking van je airco. De airco-installatie van je auto is helaas niet onderhoudsvrij. Sterker nog: uitstel van airco-onderhoud is één van de voornaamste oorzaken van problemen met de airco. Ga daarom voor aircoservice naar jouw CarXpert.

Houd je airco in topconditie

Wist je dat de airconditioning van je auto minstens één keer per jaar moet worden gecontroleerd en gereinigd? Zo houd je jouw airco in topconditie en voorkom je extra reparatiekosten.

Je airco verliest jaarlijks tot 10% aan koudemiddel. Hierdoor ontstaat sneller slijtage in het aircosysteem. Daarnaast veroorzaakt een matig of slecht werkende airco een hoger brandstofverbruik. Genoeg redenen om je airco regelmatig te laten controleren door jouw CarXpert garagebedrijf.

Plan je aircoservice

en ga weer veilig op weg

Vind jouw CarXpert

Je kunt altijd bij CarXpert terecht

Voor aircoservice, zoals controle, afvullen en reparatie, kun je altijd bij ons terecht. Daarbij maakt het niet uit welk merk of type auto je rijdt. De CarXpert garages beschikken over een uitgebreid controle- en onderhoudsprogramma voor aircosystemen. Zodat onze airco-specialisten effectief de conditie van jouw airco doormeten en je van de juiste service voorzien. Veel CarXperts beschikken over een nieuwe aircomachine die geschikt is voor R1234YF koudemiddel, hét nieuwe koudemiddel voor de airconditioning van nieuwe auto’s.

Maak nu een afspraak

Wacht niet tot de airco niet goed meer werkt. Ga nu voor een controle naar jouw CarXpert en geniet het hele jaar van het comfort van een airco.

Vind een CarXpert

CarXpert interieurfilter