4.6
4,6/5

Werkplaats

Als allround en universele garagebedrijven zijn de CarXpert garages bekend met alle merken en typen auto’s. Je kunt dus met elke auto in onze werkplaatsen terecht, welk onderdeel er ook nodig is. Altijd met behoud van fabrieksgarantie.

Specialismen

De CarXpert garagebedrijven staan voor je klaar. Zij zijn onder andere gespecialiseerd in:

Accu-controle
Start jouw auto niet goed meer? Ga naar CarXpert voor een controle van je accu.

Aankoopkeuring
Wil je een tweedehandsauto kopen? Laat dan vooraf een aankoopkeuring uitvoeren. Zo ben je er zeker van dat de auto in goede staat verkeert.

Aircoservice
De airco in jouw auto kun je bij een CarXpert garage laten nakijken, onderhouden en/of repareren. Zij hebben de juiste apparatuur in huis voor complete aircoservice

APK
De keurmeesters van CarXpert doen de APK volgens de voorschriften van het RDW.

Vind jouw CarXpert

en plan een afspraak

Vind jouw CarXpert

Bandenservice
Voor autobanden ben je bij CarXpert ook aan het juiste adres. Onze garagebedrijven hebben een ruime voorraad topmerk banden voor diverse merken auto’s. Daarnaast hebben zij de juiste apparatuur om ze te monteren, balanceren en uitlijnen.

Diagnose
Brandt er een waarschuwingslampje of zie je een storingsmelding? Neem contact op met jouw CarXpert garage voor een snelle diagnose. Dan verhelpen zij het defect of de storing voor je. Heb je een nieuwere auto? Ook de modernste computertechnologie in de nieuwste auto’s is geen probleem. Met uiterst moderne uitleesapparatuur kunnen zij alle problemen oplossen.

EV en hybride
Veel van onze CarXperts zijn ev-pro en zijn daarmee jouw vertrouwde specialist voor alle elektrische en hybride auto’s. De ev-pro specialisten zijn getraind en gecertificeerd volgens de geldende NEN 9140 norm. Ook zijn alle benodigde speciale gereedschappen en apparatuur aanwezig in de werkplaats.

Onderhoud
Wij voeren onderhoud uit aan elk merk en type auto, met behoud van fabrieksgarantie. Je kunt bij ons terecht voor een kleine en grote beurt. Laat je tegelijkertijd een grote beurt en een APK uitvoeren, dan is de APK vaak gratis.

Occasions
Veel CarXpert garagebedrijven verkopen occasions van verschillende merken. Bekijk de online showroom.

Pechhulpservice
Via onze CarXpert garagebedrijven kun je heel voordelig en soms zelfs gratis MobiliteitService afsluiten. Zo ben je 24/7 verzekerd van pechhulpservice en vervangend vervoer in 44 landen in Europa. En ben je snel weer onderweg.

Remmen
Rijd nooit door met slecht werkende remmen. Dit is onveilig en zorgt voor hoge reparatiekosten. Zorg daarom dat je tijdig je remmen laat controleren bij jouw CarXpert garage, zodat het remsysteem geen extra schade veroorzaakt.

Reparatie
CarXpert garagebedrijven repareren jouw auto vakkundig en met behoud van fabrieksgarantie. Daarbij maken ze uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten van originele kwaliteit.

Ruitherstel
Heb je ruitschade? Veel van onze CarXpert garagebedrijven repareren de schade vakkundig voor je. Indien de ruit niet te repareren is, vervangen zij de beschadigde ruit in overleg met jou.

Schadeherstel
Heb je schade aan je auto? CarXpert helpt en adviseert je graag. Veel van onze CarXperts verzorgen een professionele inspectie en schadeherstel aan je auto.

Transmissie spoelen
Het is belangrijk de automatische versnellingsbak van je auto regelmatig een goede servicebeurt te geven door de bak te spoelen, het filter te vervangen en de olie te verversen.

Transport
Heb je transport nodig, bijvoorbeeld voor reparatie bij pech? Veel van onze CarXperts hebben transportservice. Vraag hen naar de voorwaarden.

Uitlijnen
Wanneer je auto tijdens het rijden naar een bepaalde kant trekt, of er werkzaamheden zijn verricht aan de besturing van je auto is het essentieel om je auto opnieuw te laten uitlijnen. Onze CarXperts helpen je graag.

Zomer- en wintercheck
Het hele jaar door onbezorgd en veilig de weg op? Tijdens de zomer- en wintercheck controleren de CarXpert garagebedrijven jouw auto op de belangrijkste punten.