4.6
4,6/5

CarXpert worden

CarXpert is hét internationale garagenetwerk voor ondernemers die gericht waarde aan hun dienstverlening willen toevoegen en een optimale ondersteuning daarbij verwachten. Daarbij staat jouw zelfstandig ondernemerschap altijd centraal. Ruim 6.400 autobedrijven gingen je al voor!

Optimale ondersteuning

Als CarXpert run je je eigen bedrijf. Je bepaalt als zelfstandige jouw eigen richting, met de volledige ondersteuning van het CarXpert team. Zo kun jij je focussen op de bedrijfsvoering. CarXpert helpt jou als ondernemer in je werkplaats en biedt veel ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Daarnaast kun je gebruik maken van diverse facilitaire voorzieningen. Wij maken jouw ondernemerschap zo een stuk gemakkelijker!

Word CarXpert

en profiteer direct

Neem contact op

Internationaal samenwerken

CarXpert is ondergebracht in Eurogarage Nederland B.V. Dit is een dochteronderneming van de overkoepelende organisatie GroupAuto Nederland B.V. GroupAuto is zowel nationaal als internationaal actief. GroupAuto International is een samenwerkingsverband van automaterialengrossiers op internationaal niveau, met ruim 40 deelnemende landen. Als grootste grossiersorganisatie van Europa kan GroupAuto International een vuist maken als het gaat om inkoopvoordeel. Daarnaast is op het politieke vlak, als het gaat om de rechten van het universele kanaal, GroupAuto International een gesprekspartner van formaat.

Gewoon goed geregeld

Voor CarXpert garagebedrijven is AllParts het centrale ondersteuningspunt. AllParts is hét coöperatieve samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers onder regie van GroupAuto Nederland. Grossiers met liefde voor het vak, de beste kwaliteit auto-onderdelen en passie voor de klant. Met één gezamenlijke blik op de toekomst en één gezicht naar buiten om samen de beste deal voor jou als garagebedrijf te maken.

Geïnteresseerd?

Ben jij als universeel garagebedrijf en zelfstandig ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden die CarXpert biedt? Neem dan contact met ons op via 035-5429350 of vul het contactformulier in.

Neem contact op