CarXpert JST

Welkom op de profielpagina van CarXpert JST

Over CarXpert JST
CarXpert JST is een universeel autobedrijf in de regio Gendt in Gelderland. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK-keuringen voor zowel personenauto’s als bedrijfswagens.

Openingstijden
Maandag 08.00 – 17.30 uur
Dinsdag 08.00 – 17.30 uur
Woensdag 08.00 – 17.30 uur
Donderdag 08.00 – 17.30 uur
Vrijdag 08.00 – 17.30 uur
Zaterdag 09.00 – 13.00 uur

Contactgegevens
CarXpert JST
Galgendaal 6
6691 MD  GENDT
Tel: 0481-729728

E-mail: info@autobedrijf-jst.nl
Website: www.autobedrijf-jst.nl

Naast reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK-keuringen, zijn wij gespecialiseerd in:

Airco
Voor de airco van uw auto bent u bij Autobedrijf JST aan het juiste adres. Wij beschikken over moderne airco-apparatuur, geschikt voor onderhoud en reparatie.

MobiliteitService
Autobedrijf JST heeft afspraken met de pechhulp van Auto Assistentie Team. Hierdoor kunt u op pechhulp rekenen in Nederland en bijna alle landen in Europa. Als het onverwachts gebeurt dat u met uw auto stil komt te staan, kunt u dankzij de pechhulp zo snel mogelijk uw weg vervolgen. Met uw eigen auto of eventueel met een vervangende auto. Voor slechts € 39,- per jaar kunt u gebruik maken van deze pechhulp.

Diagnose
Autobedrijf JST is gespecialiseerd in het stellen van diagnose. Zo hebben wij speciaal opgeleide monteurs in dienst voor het zoeken naar elektronische storingen. Wij hebben de nodige opleidingen en jarenlange ervaring om ook problemen aan uw auto te verhelpen. Gezamenlijk met onze erkende speciale apparatuur staat dit ervoor garant dan wij iedere storing voor u op kunnen lossen.

Vervangend vervoer
Uiteraard heeft Autobedrijf JST voor u de mogelijkheid om gebruik te maken van een leenauto of -fiets en eventueel haal- en breng service.