Nieuws

Twee nieuwe deelnemers voor garageconcept CarXpert

Twee nieuwe deelnemers voor garageconcept CarXpert.

Wederom twee nieuwe deelnemers bij CarXpert Nederland, nadat vanaf januari 2017 al drie autobedrijven zich hebben aangesloten bij deze garageformule. GroupAuto grossierlid Jari Techniek uit Hoogeveen heeft Garage Altena (in Balkbrug) aangesteld. Record Auto onderdelen uit Utrecht heeft Auto Londen (in De Meern) toe laten treden tot de werkplaatsformule. De GroupAuto grossiers bieden hun klanten het uitgebreide dienstenpalet van de formule CarXpert aan.

CarXpert Garage Altena
Harold Altena, eigenaar: “Met name de technische ondersteuning die CarXpert ons biedt in de vorm van trainingen en technische data en de visie op de toekomst trekken mij zeer aan om ons aan te sluiten bij CarXpert.” Zijn vrouw Marcha vult aan: “Ook de hoeveelheid ondersteuning op marketing gebied en alle commerciële ondersteuning is een niet te missen onderdeel binnen het autobedrijf waar wij graag optimaal gebruik van willen maken”.

CarXpert Auto Londen
Frank van Londen, eigenaar van Auto Londen: “Wij zijn ons al geruime tijd aan het oriënteren op het gebied van formules. Wat ons met name aanspreekt in CarXpert, zijn de vele mogelijkheden op het gebied van trainingen voor onze monteurs. Als formuledeelnemer bij CarXpert hebben wij de mogelijkheid om onze monteurs de opleiding te laten doen voor GMTO diagnose specialist. Maar liefst twee van onze monteurs gaan deze opleiding volgen. Daarnaast kunnen wij ook gebruik maken van diverse aanvullende modules bij CarXpert. Zo kunnen wij onze klanten nu voorzien van pechhulp via de mobiliteitservice van AA-team.”