CarXpert worden Menu sluiten

Garageformule CarXpert

voor en door het universele autobedrijf

Toonaangevende Europese garageformule
CarXpert is een toonaangevende Europese formule van universele autobedrijven. Inmiddels maken meer dan 6.370 bedrijven wereldwijd deel uit van deze keten. Allemaal hebben ze technische competentie en consumentenservice hoog in het vaandel staan.

Wij maken het u een stuk gemakkelijker!

Binnen de CarXpert garageformule runt de zelfstandige ondernemer zijn eigen bedrijf. U bepaalt als zelfstandige uw eigen richting, met de volledige ondersteuning van het CarXpert team. U kunt zich focussen op de bedrijfsvoering. CarXpert helpt u als ondernemer in uw werkplaats en biedt veel ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse facilitaire voorzieningen. Wij maken uw ondernemerschap zo een stuk gemakkelijker! CarXpert autobedrijven worden ondersteund door Eurogarage Nederland B.V.

carxpert netwerk, carxpert garages, garageformule carxpert, carxpert internationaal, netwerk van autobedrijven

GroupAuto: samenwerken op nationaal & internationaal niveau
De formule CarXpert is ondergebracht in Eurogarage Nederland B.V. Dit is een dochteronderneming van de overkoepelende organisatie GroupAuto. Voor Eurogarage Nederland B.V. is GroupAuto Nederland haar centrale ondersteuningspunt. GroupAuto is zowel nationaal als internationaal actief. GroupAuto International is het samenwerkingsverband van automaterialengrossiers op internationaal niveau, met ruim 40 deelnemende landen.

Als grootste grossiersorganisatie van Europa kan GroupAuto International een vuist maken als het gaat om inkoopvoordeel. Daarnaast is op het politieke vlak, als het gaat om de rechten van het universele kanaal, GroupAuto International een gesprekspartner van formaat.

Geïnteresseerd?
Bent u als autobedrijf en zelfstandige garage ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden die CarXpert Nederland u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op via 035-5429350 of kijk op www.groupauto.nl.