Onderhoud Menu sluiten

Auto onderhoud via uw CarXpert garage

CarXpert autobedrijven zijn lid van de brancheorganisatie Bovag en voldoen daarmee aan strenge kwaliteitsnormen.

Kennis van auto’s
De monteurs van alle CarXpert bedrijven volgen regelmatig de beste technische opleidingen om uw auto optimaal in conditie te houden. Omdat een CarXpert garagebedrijf een universeel autobedrijf is, wordt een automonteur getraind om alle merken auto’s te kunnen onderhouden. Een monteur leidt zichzelf op in onder meer  Airco-, Diesel, Benzine-, LPG en Hybridetechniek. Zodoende weet een automonteur bij een CarXpert garage alles van het systeem van de auto, ongeacht het bouwjaar of het merk.

Fabrieksgarantie
Verder werken alle CarXpert bedrijven uitsluitend met onderdelen die gelijk zijn aan de originele, die de autofabrikanten gebruiken.

Vandaar de CarXpert-slogan: ”Origineel in Autotechniek”

CarXpert garages zijn aangesloten bij het RDW voor onder andere het afmelden van de APK. Daar wordt ook periodiek op gecontroleerd via steekproeven die het RDW uitvoert. Zodoende heeft u altijd een betrouwbare APK voor uw auto.

Voor CarXpert autobedrijven die bij de Bovag zijn aangesloten geldt dat u alle garanties krijgt die van een Bovag lid verwacht kunnen worden. Garantie op onderhoud en onderdelen.