Nieuws

Uitbreiding CarXpert netwerk

CarXpert Nederland start 2016 met drie nieuwe CarXpert autobedrijven in twee regio’s. In regio Nijkerk hebben Auto van Putten en Auto Nol zich aangesloten als CarXpert autobedrijf. Daarnaast is Autobedrijf André Snippe toegetreden in regio Hoogeveen.

CarXpert Auto van Putten

Auto van Putten is al meer dan 25 jaar actief in de verkoop en reparatie van personenauto’s en bedrijfswagens. In de loop van de tijd is dit autobedrijf uitgebreid tot een full-service bedrijf dat met name is gespecialiseerd in de VAG-groep. Eigenaar Wout van Putten: “Wij willen graag dat onze klanten een positief en vertrouwd gevoel hebben wanneer ze bij ons komen voor onderhoud of aanschaf van een occasion. CarXpert geeft ons de uitstraling en ondersteuning op marketinggebied om dit nog beter mogelijk te maken.”

CarXpert Auto Nol

Autobedrijf Auto Nol, gevestigd in Nijkerk in een voormalig Fiat dealer pand, is een vooruitstrevend en compleet autobedrijf. Zo heeft Auto Nol in 2013/2014 in de halve finale van de BOVAG-verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar’ gestaan. Ook dit jaar wil Auto Nol meedingen aan deze felbegeerde titel. Eigenaar Arnold Koops: “Wij zijn een bedrijf dat alles perfect voor elkaar wil hebben, ook als het gaat om de beleving van de klant. CarXpert biedt alle service waar je als een universeel autobedrijf mee te maken hebt. Deze formule biedt veel ondersteuning op het gebied van techniek, facilitair en marketing. Daar plukken wij graag, en natuurlijk ook onze klanten, de vruchten van!”

CarXpert Autobedrijf André Snippe

Autobedrijf André Snippe verzorgt voor alle merken auto’s het onderhoud en voeren alle mogelijke reparaties uit. Deze CarXpert verzorgt dit alles met een vast team monteurs dat is uitgerust met moderne apparatuur. Eigenaar André Snippe: “Onze klanten waarderen ons vakmanschap, kennis en klantvriendelijkheid. Hier werken wij al jaren aan en wij verwachten dat wij, mede door de ondersteuning van CarXpert, deze waardering verder kunnen op- en uitbouwen.”