Nieuws

CarXpert Auto Nol – Finalist

CarXpert Auto Nol mag zich rekenen tot de top 3 beste BOVAG autobedrijven.

CarXpert Auto Nol is finalist in de Verkiezing ‘Autobedrijf van het Jaar 2016-2017′. De jury heeft bekend gemaakt dat CarXpert Auto Nol uit Nijkerk één van de drie finaleplekken heeft weten te bemachtigen van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar 2016-2017. Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd.

Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op 4 oktober 2016, wordt de winnaar bekend gemaakt. In 2011/2012 stond CarXpert Booltink uit Leuth in deze finale.

Ontzettend trots

Arnold Koops, eigenaar CarXpert Auto Nol: “Wij hebben met het hele team, in samenwerking met CarXpert Nederland, keihard gewerkt om in deze finale te komen. Ons bedrijf is afgelopen periode flink doorgezaagd wat betreft de financiën, presentatie van ons bedrijfspand, toekomstvisie en alle faciliteiten waaronder onze werkplaats en showroom. Er wordt daarbij zeer kritisch gekeken naar hoe een autobedrijf de beste service en kwaliteit kan bieden richting al haar klanten. Het is dan ook fantastisch om te horen dat wij nu bij de top 3 van beste autobedrijven van Nederland horen. We zijn ontzettend trots op deze erkenning.”

Op naar de finale

CarXpert Auto Nol wordt komende periode bezocht door het RDC, Bovemij, W&D Consultancy en de ANWB. Het draait nu om de consistentie van het beleid van CarXpert Auto Nol en een goed ambassadeurschap als BOVAG lid. Tijdens het jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, op 4 oktober 2016, wordt de winnaar bekend gemaakt.

Feliciteren?

Wilt u CarXpert Auto Nol feliciteren met deze mooie prestatie en succes wensen voor de finale op 4 oktober, laat dan via Facebook Auto Nol een bericht achter.