Welkom op de profielpagina

Over CarXpert Bink Tilburg

Autobedrijf Bink in Tilburg is 1 juni 2017 begonnen als CarXpert. Wij bieden onderhoud en service in de ruimste zin van het woord voor alle merken auto’s. Waarom?

Na jarenlange ervaring als onder andere Daihatsu en MG Rover dealer hebben wij besloten vanaf 2011 alle merken auto’s te verkopen en te onderhouden. Daar hoort ook een bredere kennis bij. CarXpert is een hoogwaardige service formule die ons helpt op het gebied van nieuwe technieken en kennis en de scholing die daarbij hoort, ook voor de toekomst. “De auto van nu is nu eenmaal totaal anders dan 10 jaar terug”, aldus Manfred Bink.

De combinatie van het familiebedrijf Bink met CarXpert, die ons ontzorgt op een aantal gebieden, is nodig voor de toekomst om de kennis en het niveau up to date te houden. Iedere monteur wordt op zijn niveau getest en bijgeschoold waar nodig. “Wij zijn heel ons leven al een zelfstandig autobedrijf en dat blijft ook zo”, aldus Manfred Bink. “Maar CarXpert zorgt dat wij op gebied van techniek en nieuwe ontwikkelingen bij blijven.”

U kunt bij ons terecht voor verkoop en onderhoud van alle merken nieuwe en gebruikte auto’s en voor bijvoorbeeld APK en aircoservice. Tevens kunnen wij u MobiliteitService (pechhulp) bieden in heel Europa.

Contactgegevens
CarXpert Bink Tilburg
Winkler Prinsstraat 30
5021 TB  Tilburg
Tel:  013-5420143
E-mail: info@binkauto.nl
www.binkauto.nl