Autotechniek

Autoverlichting

Veiligheid begint met goed zicht!

Het aantal ongelukken dat plaats vindt onder slecht verlichte omstandigheden zoals bij slecht weer of in het donker, ligt rond de 80%. Wanneer u dus maximale veiligheid voor uzelf, uw medepassagiers en andere weggebruikers wilt creëren, kies dan voor de veiligste technologie.

Een goed werkende autoverlichting is belangrijker dan u denkt. De straal en de helderheid van uw autolampen bepalen niet alleen uw zicht op de weg, maar ook uw zichtbaarheid richting andere mede weg gebruikers.

CarXpert Nederland weet dat goede autolampen een voorwaarde zijn voor uw veiligheid. Daarmee werkt CarXpert Nederland onder andere samen met Philips. Hierdoor profiteren alle aangesloten CarXpert autobedrijven van de levering van hoge kwaliteit autoverlichting.

Bepaal de juiste lamp voor uw auto

De juiste lamp voor uw auto  met CarXpert
Bron: Philips Automotive

Meer licht Philips past haar 100 jaar ervaring in autoverlichting toe om uw reis zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Door telkens te blijven innoveren is Philips als geen ander in staat om een optimaal zicht te creëren en toch uw medeweggebruikers niet te verblinden. Wij noemen dit Active Safety. Zien en gezien worden is van levensbelang in het verkeer.

 

Veilig op de weg in de avond met Xtreme Vision

Met goede autoverlichting heeft u een beter zicht. Vooral in de avond op donkere wegen of een slecht verlichte snelweg, zorgt dat naast meer comfort ook voor meer veiligheid. De Philips Xtreme Vision is een autolamp die een lichtbundel geeft met 130 % meer krachtiger licht. Zodoende bent u beter zichtbaar op de weg.

Kennis van autoverlichting

Uw CarXpert autobedijf weet alles van autoverlichting en helpt u graag met advies en informatie. Vraag bij de balie van uw CarXpert autobedrijf wat er het beste bij uw auto past.

Philips X-treme Vision +130%