Twintig nieuwe CarXpert leden

CarXpert Nederland begint goed in het nieuwe jaar. CarXpert Nederland heeft in de afgelopen tijd twintig nieuwe CarXpert leden aangesteld.

CarXpert van EssenHiermee zijn de groeidoelstellingen die we voor ogen hadden ruimschoots behaald. CarXpert van Essen Banden en Autoservice was een van de laatste CarXperts die is aangesteld. Willem Nijhof, formulemanager van CarXpert Nederland, is nog met diversen universele garagehouders in gesprek en verwacht op korte termijn een flink aantal nieuwe CarXperts aan te stellen.

CarXpert is de garageformule die is aangesloten bij EuroGarage met ruim 4.800 deelnemers in verschillende 17 landen. De basis wordt gevormd door de technische ondersteuning voor de werkplaats in de vorm van opleidingen, apparatuur, kennis en informatiesystemen. Een andere formule, DiagnoseXpert, van deze zelfde groep verzorgt deze kennis.

De formule DiagnoseXpert is een initiatief van technische Xperts die samenwerken met automaterialengrossiers en eerste montagefabrikanten. Met kennis, informatie, apparatuur en zelfs een eigen supportlijn zijn de CarXperts altijd voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autotechniek. De DiagnoseXpert voorziet de CarXpert bedrijven van aanvullende informatie bij storingen en komen indien gewenst op om storingen te verhelpen.

Deze formules worden in Nederland aangeboden door de grossiersorganisatie GroupAuto Nederland

Terug naar het nieuwsoverzicht
 

Het laatste nieuws van CarXpert

  • Wijziging wegenbelasting voor oldtimers

    Per 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor oldtimers, voor wat betreft de motorrijtuigenbelasting (MRB). Waar eerst een oldtimer na 25 jaar vrijgesteld werd van motorrijtuigenbelasting (MRB), zal dat per begin volgend jaar pas na 40 jaar zijn. Lees meer >>

  • Nieuwe Europese bandenlabels

    Per 1 november 2012 zijn bandenlabels verplicht in de Europese regelgeving voor alle banden voor personenwagens en lichte en zware bedrijfsvoertuigen die vanaf 1 juli 2012 worden geproduceerd. Door de toevoeging van een bandenlabel wordt het voor een consument duidelijker aan welke eisen een band moet voldoen en waar een bepaald kenmerk voor staat. Uiteindelijk kan de consument zelf beter bepalen welk type band hij wil aanschaffen. Lees snel meer >>

Bekijk alle nieuwsitems >>

Zoek een CarXpert bij u in de buurt