Het laatste nieuws van CarXpert

 • Home

  Bent u op zoek naar een betrouwbaar netwerk van garagebedrijven waar u terecht kan voor auto onderhoud en reparatie? Dan bent u bij de garageformule CarXpert aan het juiste adres. Wij informeren u graag over:

  Volg CarXpert via Facebook

  CarXpert globaal
  CarXpert is een Internationale garageformule met een vestiging in Nederland (CarXpert Nederland) die zijn Nederlandse CarXpert garagebedrijven ondersteund in onder meer promotionele en bedrijfsmatige activititeiten. In Europa heeft CarXpert meer dan 4.800 deelnemers in ruim 17 landen. Alle deelnemers in deze garageformule zijn universele autobedrijven.

  Technische kennisCarXpert
  De aangesloten autobedrijven hechten veel waarde aan technische competentie en klantvriendelijkheid. Bij de internationale samenwerking zijn ook alle vooraanstaande eerste montage fabrikanten van de auto-onderdelen betrokken. De technische kennis wordt rechtstreeks aan de monteurs in deze werkplaatsen overgedragen en daarbij maken de aangesloten autobedrijven gebruik van onderdelen van originele kwaliteit.

  Overige diensten: Occasions
  Naast reparatie en onderhoud van alle merken auto’s kunt u bij een groot aantal CarXpert garagebedrijven ook terecht voor aanschaf van gebruikte maar ook nieuwe auto’s.

  >> Klik hier voor het overzicht van alle occasions bij alle CarXpert bedrijven.

   

 • Wijziging wegenbelasting voor oldtimers

  Per 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor oldtimers, voor wat betreft de motorrijtuigenbelasting (MRB). Waar eerst een oldtimer na 25 jaar vrijgesteld werd van motorrijtuigenbelasting (MRB), zal dat per begin volgend jaar pas na 40 jaar zijn. Lees meer >>

Bekijk alle nieuwsitems >>

Zoek een CarXpert bij u in de buurt