CarXpert komt met Mobiliteitsgarantie

CarXpert, de formule voor het onafhankelijke autobedrijf, gaat voor zijn klanten internationale pechhulp aanbieden. Dat gebeurt onder de noemer CarXpert Mobiliteit Service.

Mobiliteits GarantieVoor de uitvoering in eigen land is een samenwerking opgezet met AA Team, in het buitenland met de daar actieve marktpartijen. Volgens CarXpert is zijn pechhulp uitgebreider dan bij bestaande aanbieders en - 29,95 euro per jaar - goedkoper.
Zo dekt de dienst pech aan de auto, aanhanger of caravan. Verder sluiten de voorwaarden stilvallen door een lege tank of tanken van verkeerde brandstof niet uit. Andere aanbieders maken hier volgens CarXpert-formulemanager Willem Nijhof wél een voorbehoud.

AA-team hanteert vijftien minuten als grens: valt het voertuig niet binnen die termijn gangbaar te maken, dan wordt het weggesleept naar de dichtstbijzijnde CarXpert. De pechhulp is bestemd voor klanten die hun voertuig regelmatig laten onderhouden door een franchiser van CarXpert. Zij worden ook in de eigen woonplaats geholpen.
De garagebedrijven van de formule kunnen de nieuwe service promoten via hun website en met marketingmiddelen voor de balie en in de auto van de klant.

In het najaar start CarXpert een campagne die gericht is op 15 november, de opzegdatum voor de ANWB-pechhulp.   

Terug naar het nieuwsoverzicht
 

Het laatste nieuws van CarXpert

  • Wijziging wegenbelasting voor oldtimers

    Per 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor oldtimers, voor wat betreft de motorrijtuigenbelasting (MRB). Waar eerst een oldtimer na 25 jaar vrijgesteld werd van motorrijtuigenbelasting (MRB), zal dat per begin volgend jaar pas na 40 jaar zijn. Lees meer >>

  • Nieuwe Europese bandenlabels

    Per 1 november 2012 zijn bandenlabels verplicht in de Europese regelgeving voor alle banden voor personenwagens en lichte en zware bedrijfsvoertuigen die vanaf 1 juli 2012 worden geproduceerd. Door de toevoeging van een bandenlabel wordt het voor een consument duidelijker aan welke eisen een band moet voldoen en waar een bepaald kenmerk voor staat. Uiteindelijk kan de consument zelf beter bepalen welk type band hij wil aanschaffen. Lees snel meer >>

Bekijk alle nieuwsitems >>

Zoek een CarXpert bij u in de buurt