AA-Team faciliteert pechhulp voor justitie

De meldingen voor justitiële bergingen in district Zuid-Holland Zuid worden per heden gefaciliteerd door de alarmcentrale en pechhulporganisatie AA-team. 

AA-TeamAA-team is de organisatie die de pechulp particulieren verzorgt en die door CarXpert Mobiliteit Service wordt aangeboden. Het  op spraakherkenning gebaseerde meldingssysteem van AA-team is ontwikkeld om het meldproces sneller en directer te laten verlopen.

Geautomatiseerd telefoonsysteem
AA-team heeft een geavanceerd telefoonsysteem ontwikkeld, dat meerdere telefoonnummers overbodig maakt. Justitie bereikt met één telefoonnummer alle bergers in het district. De melder – meldkamer of agent in dit geval- wordt na het inspreken van de woonplaats waar een berger nodig is, direct doorgeschakeld naar de betreffende bergingsdienst. Verders zorgt het geautomatiseerde meldingssysteem voor onmiddellijke online registratie, welke in combinatie met andere regio’s een adequaat landelijk overzicht oplevert.

Landelijk inzicht
Er is bij wegbeheerders grote behoefte aan landelijk inzicht  in de toestand op de weg. Nu procedures aangescherpt worden, verslaglegging een must is en aanrijtijden steeds belangrijker worden, is deze nieuwe vorm van automatisering en gekoppelde registratie een welkome aanvulling in de bergingsbranche.

Onafhankelijk
Pechhulporganisatie AA-team faciliteert al sinds 2004 meldingen voor particulieren, lease- en autobedrijven.  AA-team is onafhankelijk en niet gelieerd aan (een) verzekeraar(s) en beschikt over een dekkend netwerk van zelfstandige gespecialiseerde pechhulpverleners en bergers door heel Nederland en Europa.

Terug naar het nieuwsoverzicht
 

Het laatste nieuws van CarXpert

  • Wijziging wegenbelasting voor oldtimers

    Per 1 januari 2014 gelden er nieuwe regels voor oldtimers, voor wat betreft de motorrijtuigenbelasting (MRB). Waar eerst een oldtimer na 25 jaar vrijgesteld werd van motorrijtuigenbelasting (MRB), zal dat per begin volgend jaar pas na 40 jaar zijn. Lees meer >>

  • Nieuwe Europese bandenlabels

    Per 1 november 2012 zijn bandenlabels verplicht in de Europese regelgeving voor alle banden voor personenwagens en lichte en zware bedrijfsvoertuigen die vanaf 1 juli 2012 worden geproduceerd. Door de toevoeging van een bandenlabel wordt het voor een consument duidelijker aan welke eisen een band moet voldoen en waar een bepaald kenmerk voor staat. Uiteindelijk kan de consument zelf beter bepalen welk type band hij wil aanschaffen. Lees snel meer >>

Bekijk alle nieuwsitems >>

Zoek een CarXpert bij u in de buurt